Προσφορά για την Προβολή της επιχείρησης σας στο

WWW.PATMOSISLANDINFO.GR

Αγαπητοί Φίλοι,
Μετά από 8 χρόνια συνεχούς προβολής της Πάτμου στο διαδίκτυο μέσω του www.patmosislandinfo.gr, αποφάσισα να το σχεδιάσω από την αρχή. Πιο μεγάλες σε μέγεθος ιστοσελίδες που φιλοξενούν πιο μεγάλες φωτογραφίες και αναδεικνύουν με καλύτερο τρόπο την φυσιογνωμία της Πάτμου. Ταυτόχρονα συνεχίζω την προσπάθεια προβολής της Πάτμου σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό με την δημιουργία 2 καινούργιων websites. Το www.patmosinfo.gr, που οδηγούσε μέχρι πρόσφατα στις ίδιες ιστοσελίδες και απέκτησε ξεχωριστή οντότητα, είναι το πρώτο. Ενώ  το www.patmosislandgreece.com που στοχεύει στο διεθνές κοινό, με πρώτους τους αγγλόφωνους χρήστες του ίντερνετ είναι το δεύτερο.

Το www.patmosislandinfo.gr  έχει καταξιωθεί από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του το 2005 στην συνείδηση των χρηστών του ίντερνετ ως το website για την Πάτμο με τα καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης και με τους περισσότερους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την Πάτμο, την Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και την Αποκάλυψη. Όλες οι ανεξάρτητες μετρήσεις δείχνουν ότι το www.patmosislandinfo.gr  έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από όλα τα ομοειδή websites συναδέρφων – εταιρειών internet marketing  για την Πάτμο, αλλά και από σημαντικά site της Πάτμου όπως το website της Μονής ή του Δήμου της Πάτμου.

Προσφορά Διαφήμισης 2016-2017

Στα πλαίσια της ανανέωσης του www.patmosislandinfo.gr σας κάνω μια μοναδική προσφορά. Αγοράζετε την προβολή σας στο ένα website για ένα χρόνο και σας προσφέρω δωρεάν την προβολή σας στα υπόλοιπα 2. Πρακτικά είναι μια έκπτωση της τάξης του 66% που στην συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία πιστεύω ότι έχει την δική της αξία. Έτσι λοιπόν μπορείτε να προβληθείτε στο www.patmosislandinfo.gr  με τους παρακάτω τρόπους:

PATMOS1 Καταχώρηση των στοιχείων της επιχείρηση σας στον επαγγελματικό κατάλογο
PATMOS 2 Έντονη προβολή και καταχώρηση στον κατάλογο με δημιουργία και φιλοξενία ιστοσελίδας, link για το website σας
PATMOS 3 Έντονη προβολή και καταχώρηση στον κατάλογο με δημιουργία και φιλοξενία ιστοσελίδας, 2 link για το website σας για σκοπούς SEO, αλλά και άμεση επισκεψιμότητα, καταχώρηση στον ιντερνετικό κατάλογο. Προβολή σε όλες τις σχετικές ιστοσελίδες του www.patmosislandinfo.gr
PATMOS 4 Επίσημος χορηγός του patmosislandinfo.gr έντονη προβολή σε όλες τις ιστοσελίδες  του site και ότι περιλαμβάνει το πακέτο 3. Συνδέεται το όνομα της επιχείρησης σας με οποιαδήποτε αναζήτηση σχετική με την Πάτμο και με το www.patmosislandinfo.gr

Όλα τα πακέτα 1, 2, 3, προσφέρουν για ένα χρόνο δωρεάν την αντίστοιχη προβολή στο www.patmosinfo.gr  και το www.patmosislandgreece.com

Φωτογραφήσεις – Εικονικές περιηγήσεις – Πανοραμική Φωτογραφία

Επειδή είναι γνωστό πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φωτογραφία στην συνολική προσπάθεια προβολής ενός τόπου αλλά και των επιχειρήσεων του τουρισμού ειδικότερα, σας προσφέρω μοναδικές υπηρεσίες φωτογραφήσεων υψηλών απαιτήσεων, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις φωτογραφίες αυτές για οποιαδήποτε χρήση. Για έντυπα ή για το ίντερνετ ώστε να μπορούν να προβάλλουν την επιχείρηση σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα πακέτα για φωτογραφίσεις που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις του τουρισμού είναι τα παρακάτω:
FOTO 01 -  10 έως 20 Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα. Έτοιμες για κάθε χρήση και στο ιδανικό μέγεθος για προβολή στο ίντερνετ.
FOTO 02 - Πλήρης φωτογραφική κάλυψη, με όσες φωτογραφίες χρειαστούν ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα για κάθε χρήση.
FOTO 03 - 2 Εικονικές περιηγήσεις 360° (Virtual tours) σε υψηλή ανάλυση για παρουσίαση σε οθόνες HD και στο αντίστοιχο ιδανικό μέγεθος για παρουσίαση τους στο ίντερνετ.
FOTO 04 - Όσες εικονικές περιηγήσεις 360°΄είναι απαραίτητες για μια πλήρη εικονική παρουσίαση της επιχείρησης μέσα από συνδυασμένα virtual tours 360°, όλα σε υψηλή ανάλυση για παρουσίαση σε μεγάλες οθόνες HD και στο αντίστοιχο ιδανικό μέγεθος για παρουσίαση στο ίντερνετ.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Επικοινωνία

Τηλ. 210 5745625

Κιν. 6944 303397

Email: travelinternetinfo.gr (Με τίτλο στο email ΓΙΑ ΤΟ WWW.PATMOSISLANDINFO.GR)

Προσφορές για την Πάτμο καλοκαίρι 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2017 - 2018 - WWW.PATMOSISLANDINFO.GR