Πάτμος - Καφέ - Καφετέριες - Σνακ μπαρ

Πάτμος υπηρεσίες και προιόντα, Πάτμος αγορά, Πάτμος κατάλογος

Η Πάτμος είναι γεμάτη από καφέ όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ το αναψυκτικό σας και διάφορα σνακ. Καφέ μπορείτε να βρείτε σε πολλές από τις παραλίες της Πάτμου, στην Χώρα και στη Σκάλα. Μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας δίπλα στην θάλασσα ή κάπου με εξαιρετική θέα.

Πάτμος - Καφέ - Καφετέριες - Σνακ μπαρ

Τα πιο κοντινά στην θάλασσα καφέ στην Σκάλα, το λιμάνι της Πάτμου, είναι τα καφέ στην παραλία του Θεολόγου που οι καρέκλες και τα τραπέζια είναι επάνω στην άμμο της παραλίας, ακριβώς πάνω στο κύμα. Στο λιμάνι μερικά μέτρα πιο κάτω είναι τα καφέ που βλέπουν όλη την περατζάδα του λιμανιού, με ιδανικότερο το καφέ του ξενοδοχείου Κρις που είναι ελαφρά υπερυψωμένο οπότε έχει καλύτερη θέα, ενώ στην κεντρική πλατεία της Σκάλας δίπλα στο εμβληματικό κτίριο της ιταλικής διοίκησης (σημερινό αστυνομικό τμήμα) βρίσκονται τα καφέ που είναι και το κέντρο του οικισμού.

Τον καφέ σας δίπλα στην θάλασσα μπορείτε να τον απολαύσετε και στις παραλίες Λάμπη, Κάμπος, Αγριολίβαδο, Πέτρα αλλά και στον Γροίκο και στο καφέ του ξενοδοχείου Ακτίς. Με εξαιρετική θέα θα απολαύσετε τον καφέ σας από τα καφέ και τα εστιατόρια της Χώρας, ενώ ξεχωριστή είναι και η εμπειρία ενός καφέ στην κεντρική πλατεία της Χώρας της Πάτμου. Τέλος έχουμε το ζήτημα του καφέ σε πλαστικό που είναι σημαντικό. Για χρόνια στην Πάτμο κυριαρχεί το Μεμέντο που είναι ανοιχτό και 24 ώρες με τα απαραίτητα σάντουιτς και κρέπες στην δεξιά άκρη του λιμανιού, ενώ φέτος με κέρδισε με την ποιότητα του καφέ και την εξυπηρέτηση μια καινούργια άφιξη (2017) στα καφέ του νησιού, το StreEat Καφέ ακριβώς απέναντι από τον επιβατικό σταθμό του λιμανιού. Α και πρέπει να αναφέρω και τα καφέ που βρίσκονται στη Μαρίνα που έχουν και το πλεονέκτημα ότι ανοίγουν νωρίς το πρωί.

Mostra Καφέ

To Mostra Café είναι ένα κουκλίστικο καφέ της Πάτμου πάνω στον εμπορικό πεζόδρομο που οδηγεί από το λιμάνι και την κεντρική πλατεία της Σκάλας στο μονοπάτι για την Ιερη Σπηλιά της Αποκάλυψης. Επειδή βρίσκεται ακριβώς...περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ ΚΑΦΕ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ