Πάτμος - Καφέ - Καφετέριες - Σνακ μπαρ

Πάτμος υπηρεσίες και προιόντα, Πάτμος αγορά, Πάτμος κατάλογος

Η Πάτμος είναι γεμάτη από καφέ όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ το αναψυκτικό σας και διάφορα σνακ. Καφέ μπορείτε να βρείτε σε πολλές από τις παραλίες της Πάτμου, στην Χώρα, στην Σκάλα. Μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας δίπλα στην θάλασσα ή κάπου με εξαιρετική θέα.

Πάτμος - Καφέ - Καφετέριες - Σνακ μπαρ

Τα πιο κοντινά στην θάλασσα καφέ στην Σκάλα, το λιμάνι της Πάτμου, είναι τα καφέ στην παραλία του Θεολόγου που οι καρέκλες και τα τραπέζια είναι επάνω στην άμμο της παραλίας, ακριβώς πάνω στο κύμα. Στο λιμάνι μερικά μέτρα πιο κάτω είναι τα καφέ που βλέπουν όλη την περατζάδα του λιμανιού, με ιδανικότερο το καφέ του ξενοδοχείου Κρις που είναι ελαφρά υπερυψωμένο οπότε έχει καλύτερη θέα, ενώ στην πλατεία της Σκάλας δίπλα στο εμβληματικό κτίριο της ιταλικής διοίκησης (σημερινό αστυνομικό τμήμα) βρίσκονται τα καφέ που είναι και το κέντρο του οικισμού.

Mostra Καφέ

To Mostra Café είναι ένα κουκλίστικο καφέ της Πάτμου πάνω στον εμπορικό πεζόδρομο που οδηγεί από το λιμάνι και την κεντρική πλατεία της Σκάλας στο μονοπάτι για την Ιερη Σπηλιά της Αποκάλυψης. Επειδή βρίσκεται ακριβώς...περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ ΚΑΦΕ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ