Γάμος στην Πάτμο

Η Πάτμος ιδανική επιλογή για τον γάμο σας

Όλα τα Ελληνικά νησιά αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για τον γάμος σας. Ένα πλεονέκτημα περισσότερο έχει η Πάτμος ειδικά για τους θρησκευτικούς γάμους των ορθόδοξων χριστιανών. Ο Γάμος σας στην Πάτμο πραγματικά θα είναι διαφορετικός από ότι μπορείτε να περιμένετε από έναν γάμο σε άλλα νησιά ή σε αστικά κέντρα.

Γάμος στην Πάτμο

Η Πάτμος διαθέτει εξαιρετικές εκκλησίες που μπορείτε να επιλέξετε για να γίνει ο Γάμος σας. Εκκλησίες στην Χώρα, στην Σκάλα ή γραφικά ξωκλήσια πιο απόμερα με έντονο νησιώτικο χρώμα. Ο γάμος σας στην Πάτμο μπορεί να συνοδεύεται και με τα γαμήλια έθιμα της Πάτμου (από τα παραδοσιακά μουσικά όργανα, μέχρι τις μπομπονιέρες και τα γλυκά).

Εκτός από την έντονη πνευματικότητα του νησιού, αυτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει στην Πάτμο είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο του Γάμου σας, καθώς η Πάτμος διαθέτει εξαιρετικό φως και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της μαζί με τα φυσικά τοπία του νησιού θα βοηθήσουν να δημιουργήσουν οι φωτογράφοι του γάμου σας τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για να επιλέξετε την Πάτμο για τον Γάμο σας είναι ότι μπορείτε να βρείτε τοπικές υπηρεσίες και προϊόντα για τον γάμο σας, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε αυξημένο κόστος. Μπορείτε να βρείτε στην Πάτμο καταπληκτικούς φωτογράφους, catering, στολισμούς, καθώς και μέρη που θα φιλοξενήσουν την γαμήλια δεξίωση σας.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ