Γάμος στην Πάτμο

Πάτμος γενικές πληροφορίες

Το φαινόμενο νέα ζευγάρια να επιλέγουν την Πάτμο για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής δεν είναι καινούργιο. Οι Γάμοι στην Πάτμο έγιναν και λίγο μόδα ένα διάστημα, αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν ουσιαστικότεροι οι λόγοι που κάνουν κάποιους να επιλέξουν την Πάτμο ως τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου του Γάμου τους.

Φωτογραφίσεις - Βιντεοσκοπήσεις Γάμων - Βαπτίσεων στην Πάτμο - Στούντιο Island - Φωτογράφος Κατερίνα Παναγιωτάκη - Σκάλα Πάτμος Τηλ. (+30) 22470 32133 - Κιν. (+30) 6984605994 - Email: fotopatm@yahoo.gr

Γάμος στην Πάτμο

Πρώτα από όλα βέβαια μετράει η θρησκευτική παράδοση που διαθέτει η Πάτμος. Η Πάτμος, το Ιερό νησί της οικουμένης. Το μέρος που διάλεξε ο Θεός να δώσει στον Άγιο Ιωάννη το Ιερό Κείμενο της Αποκάλυψης.  Αυτή την παράδοση η Πάτμος την διαφυλάττει με τον καλύτερο τρόπο. Στο νησί υπάρχουν αρκετές εκκλησίες στις οποίες μπορεί να τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας. Εκκλησίες στην Χώρα της Πάτμου, εκκλησίες στην Σκάλα ή στους άλλους οικισμούς του νησιού. Ενώ υπάρχουν και αρκετά πανέμορφα ξωκλήσια στις εξοχές της Πάτμου. Ο Γάμος σας μπορεί να γίνει όπου εσείς επιλέξετε και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Στην Πάτμο θα βρείτε και όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον Γάμο σας, αλλά και την δεξίωση του γάμου σας.  Στολισμοί και όλα τα απαραίτητα για την εκκλησία, αλλά και την διοργάνωση της δεξίωσης. Την φωτογραφική κάλυψη και ότι άλλο χρειαστείτε μπορούν να σας τα προσφέρουν οι επαγγελματίες της Πάτμου, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη γάμων και βαπτίσεων.

Για παράδειγμα η Πάτμος είναι το μοναδικό μέρος στο οποίο φωτογραφίζω γάμους. Μόνο και μόνο γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το νησί ως σκηνικό για την τέλεση και την φωτογράφιση γάμων. Πιστεύω ότι είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει ένα ζευγάρι την νέα του ζωή και ιδανικό μέρος για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκομαι στην Πάτμο αρκετά συχνά και αν ταιριάζει στο πρόγραμμα μου θα χαιρόμουν να φωτογράφιζα τον γάμο σας. Οπότε δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο email που θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας (Είμαι ο Δημήτρης Ασιθιανάκης, φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας). Σε κάθε περίπτωση όμως η φίλη μου η Κατερίνα που έχει το μοναδικό φωτογραφείο στο νησί θα σας τραβήξει υπέροχες φωτογραφίες και πρέπει έγκαιρα να κάνετε τον προγραμματισμό σας μαζί της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στα τηλέφωνα Στούντιο Island - Φωτογράφος Κατερίνα Παναγιωτάκη - Σκάλα Πάτμος Τηλ. (+30) 22470 32133 - Κιν. (+30) 6984605994 και στο Email: fotopatm@yahoo.gr

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ