Γάμος στην Πάτμο

Πάτμος γενικές πληροφορίες

Το φαινόμενο νέα ζευγάρια να επιλέγουν την Πάτμο για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής δεν είναι καινούργιο. Οι Γάμοι στην Πάτμο έγιναν και λίγο μόδα ένα διάστημα, αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν ουσιαστικότεροι οι λόγοι που κάνουν κάποιους να επιλέξουν την Πάτμο ως τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου του Γάμου τους.

Πρώτα από όλα βέβαια μετράει η θρησκευτική παράδοση που διαθέτει η Πάτμος. Η Πάτμος, το Ιερό νησί της οικουμένης. Το μέρος που διάλεξε ο Θεός να δώσει στον Άγιο Ιωάννη το Ιερό Κείμενο της Αποκάλυψης.  Αυτή την παράδοση η Πάτμος την διαφυλάττει με τον καλύτερο τρόπο. Στο νησί υπάρχουν αρκετές εκκλησίες στις οποίες μπορεί να τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας. Εκκλησίες στην Χώρα της Πάτμου, εκκλησίες στην Σκάλα ή στους άλλους οικισμούς του νησιού. Ενώ υπάρχουν και αρκετά πανέμορφα ξωκλήσια στις εξοχές της Πάτμου. Ο Γάμος σας μπορεί να γίνει όπου εσείς επιλέξετε και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Στην Πάτμο θα βρείτε και όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον Γάμο σας, αλλά και την δεξίωση του γάμου σας.  Στολισμοί και όλα τα απαραίτητα για την εκκλησία, αλλά και την διοργάνωση της δεξίωσης. Την φωτογραφική κάλυψη και ότι άλλο χρειαστείτε μπορούν να σας τα προσφέρουν οι επαγγελματίες της Πάτμου, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη γάμων και βαπτίσεων.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ