13ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Πάτμος Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής 30/8 - 4/9 2013

Για μια ακόμη χρονιά, την 13η στην σειρά, διοργανώνεται στην Πάτμο αυτό το μοναδικό Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής της Πάτμου διανύει την δεύτερη δεκαετία του. Ένας θεσμός που παράγει πολιτισμό τόσο ταιριαστός με την ατμόσφαιρα της Πάτμου, που ενώ ξεκίνησε το 2001 είναι λες και υπήρχε στην Πάτμο από πάντα.

13ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Πρόγραμμα 13ου Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Συναυλία: «σε μνήμη Θανάση Αναπολιτάνου»

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ"

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2013
ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΙΑ «μες του Αιγαίου τα τραγούδια» Συναυλία με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της Δωδεκανήσου. Την γνωστή τραγουδίστρια συνοδεύουν σπουδαίοι μουσικοί όπως ο Χρήστος Τσιαμούλης (λαούτο - τραγούδι.

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2013
CAMMEDIA. Cam-Media για ορχήστρα εγχόρδων, ηλεκτρονικό υπολογιστή και ομαθητές του Γυμνασίου Πάτμου Μουσική, ιδέα, μουσική διδασκαλία και μουσική διεύθυνση: Αλέξανδρος Μούζας.

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2013
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΜΟΥ"Αφιέρωμα για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Κωστή Παλαμά» Συναυλία της ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΜΟΥ σε διεύθυνση Άλκη Μπαλτά «...φέγγω εμπρός στην Παναγιά».

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2013
Xορωδία κοριτσιών του Μουσικού Γυμνασίου Tallin της Εσθονίας. «Μουσική από την Εσθονία» Διεύθυνση Χορωδίας: Ingrid Korvits To πρόγραμμα περιλαμβάνει θρησκευτικά χορωδιακά τραγούδια του διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου.

Ώρα έναρξης των συναυλιών: 20.30 Είσοδος ελεύθερη

13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΜΟΥ