Πάτμος Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής

Από το 2001 διοργανώνεται στην Πάτμο κάθε τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου. Είναι ένας θεσμός που έχει προσφέρει υπέροχες στιγμές στο κοινό που έχει παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του.

Πάτμος φεστιβάλ Θρησκευτικής μουσικής

Στον υπαίθριο χώρο του Ιερού σπηλαίου της Αποκάλυψης σε μια μοναδική ατμόσφαιρα εκφράζεται το θρησκευτικό συναίσθημα μέσω της μουσικής. Το φεστιβάλ θρησκευτικής μουσικής, τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη. Πιό ταιριαστός χώρος από τη Πάτμο για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής της Πάτμου είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί πλέον και βαδίζει με σιγουριά στην δεύτερη δεκαετία του. Η διοργάνωση του Φεστιβάλ ανήκει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου. Μακάρι και τα άλλα φεστιβάλ της Πάτμου, όπως το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ να βρούνε τον βηματισμό τους και να συνεχίσουν και για τα επόμενα χρόνια την προσφορά τους στον πολιτισμό.

13ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής μουσικής Πάτμου 30 Αυγούστου 2013 - 4 Σεπτεμβρίου 2013

Για μια ακόμη χρονιά, την 13η στην σειρά, διοργανώνεται στην Πάτμο αυτό το μοναδικό Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής της Πάτμου διανύει την...περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ