Παναγιώτα Κοκκώνη - Αντρέας Κοκκώνης

Η Παναγιώτα είναι αδελφή του Αντρέα Κοκκώνη ο οποίος είναι ο εκπαιδευτής θαλάσσιων sport στην παραλία του Κάμπου. Από μικρή ηλικία η Παναγιώτα παρουσίαζε ταλέντο στα θαλάσσια sport, όπως και ο αδελφός της. Ξεκίνησε από 5 χρονών το θαλάσσιο σκι, ενώ αργότερα στα 10 της ειδικεύτηκε και στο άθλημα "wake board" με το οποίο ασχολείται σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Έτσι το Σεπτέμβριο του 2001 όταν ήταν 12 ετών πήρε μέρος με επιτυχία στους πανελλήνιους αγώνες wake board που πραγματοποιήθηκαν στην τεχνητή λίμνη του “Στράτου “ στο Αγρίνιο , όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τις καλύτερες κριτικές από τους κριτές του αγώνα. Βέβαια πρέπει να τονιστεί πως το υψηλό της επίπεδο εκτός από το ταλέντο της το χρωστάει και στον προπονητή της που είναι ο αδελφός της ο Αντρέας.

Επίσης η Παναγιώτα πήρε μέρος στους πανελλήνιους αγώνες οι οποίοι έγιναν τέλη Σεπτεμβρίου το 2005 στη λίμνη της Καστοριάς. Μέρος όμως πήρε και ο Αντρέας, και οι δύο σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Αν και σε διαφορετική κατηγορία η Παναγιώτα πήρε ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα wake board και το ασημένιο μετάλλιο στο διεθνές πρωτάθλημα καθώς επίσης ο Αντρέας την 4η θέση στο πανελλήνιο και την 4η θέση στο διεθνές. Βλέπουμε λοιπόν, πως εκτός από όμορφα μέρη που διαθέτει η Πάτμος γεννάει και πρωταθλητές.