Πάτμος Διαμονή

Επιλογές διαμονής και καταλύματα στη Πάτμο

Οι επιλογές για διαμονή που έχει στην διάθεση του ο επισκέπτης της Πάτμου είναι πάρα πολλές και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Τα καταλύματα στην Πάτμο μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους επιθυμίες και ανάγκες. Υπάρχουν διαθέσιμα για την διαμονή σας στην Πάτμο, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα που τα περισσότερα από αυτά προφέρουν μια μικρή κουζίνα ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες προετοιμασίας ενός πρωινού ή ενός πλήρους γεύματος.

Προσφορά διαμονής στην Πάτμο Σεπτέμβριος 2017. Δωμάτια από 25 ευρώ, Διαμερίσματα από 30 ευρώ. Πληροφορίες-Κρατήσεις Τηλ. 22470 33030 - Κιν. 697 4566996

Πάτμος Διαμονή

Υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για δύο άτομα αλλά και για ολόκληρες οικογένειες. Όσο αφορά την περιοχή που θα επιλέξετε για την διαμονή σας, αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις σας. Στην Σκάλα για παράδειγμα που είναι το κέντρο του νησιού, όλα είναι στην διάθεση σας σε κοντινές αποστάσεις, καταστήματα, τράπεζες, υπηρεσίες, ενώ μπορεί να είναι άνετα το κέντρο των περιηγήσεων σας στο νησί.

Από την άλλη πλευρά μπορείτε να επιλέξετε για την διαμονή σας κάποιον άλλο παραθαλάσσιο οικισμό, που θα σας προσφέρει σίγουρο περισσότερο ησυχία και πιο αργούς ρυθμούς από την Σκάλα. Υπάρχουν καταλύματα και στον Κάμπο αλλά και σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη από την Σκάλα μέχρι τον Γροίκο.

Φυσικά για την διαμονή σας υπάρχουν και ξενοδοχεία στην Πάτμο. Για όσους προτιμούν πιο οργανωμένες υπηρεσίες διαμονής. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου που δεν πρόκειται να αφήσουν ανικανοποίητο κανένα επισκέπτη, όση πολυτέλεια και αν επιθυμεί. Στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Πάτμου πρέπει να προσθέσετε φυσικά και τα μεσαιωνικά ανακατασκευασμένα αρχοντικά, όπως και τα παραδοσιακά σπίτια-βίλες που μπορούν με τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού να σας μεταφέρουν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την ατμόσφαιρα της Πάτμου. Κάντε την σωστή επιλογή για την διαμονή σας στην Πάτμο και απολαύστε τις διακοπές σας.

Ιστοσελίδες στο www.patmosislandinfo.gr σχετικές με την διαμονή σας στην Πάτμο

Πάτμος ενοικιαζόμενα δωμάτια

Η Πάτμος διαθέτει πλήθος ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε τύπου επισκέπτη. Στην Πάτμο θα βρείτε Ενοικιαζόμενα δωμάτια σχεδόν σε όλες τις περιοχές του νησιού. Μπορείτε να...περισσότερα

Πάτμος Ξενοδοχεία

Η Πάτμος διαθέτει αξιόλογα ξενοδοχεία. Τα τελευταία ειδικά χρόνια η Πάτμος έχει αποκτήσει ξενοδοχεία πραγματικά στολίδια για το τουριστικό δυναμικό του νησιού. Μαζί με τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, τα καινούργια ξενοδοχεία της Πάτμου...περισσότερα

Πάτμος Βίλες

Στην Πάτμο και σε όλα τα Ελληνικά νησιά υπάρχει ένα κοινό που ενδιαφέρεται για κάτι καλύτερο από ένα απλό δωμάτιο ξενοδοχείου ή ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Μικρές ή μεγαλύτερες βίλες, δηλαδή αυτόνομες κατοικίες στην Πάτμο...περισσότερα

Μερικές Γρήγορες Επιλογές Διαμονής στην Πάτμο για όλα τα γούστα

Πανσιόν Κατερίνα Πάτμος. Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Νετία της Σκάλας της Πάτμου κοντά στην Μαρίνα. Παναγιωτάκη Μαρία. Επικοινωνία Τηλ. 22470 32147 Κιν. 6938 239891 Email: fotopatm@yahoo.gr. Πανσιόν Κατερίνα Πάτμος.

Ελευθερίας Place. Ενοικιαζόμενα δωμάτια-studios διακοσμημένα με το νησιώτικο παραδοσιακό στυλ στην ήσυχη γειτονιά του Μέρικα με υπέροχη θέα. Ελευθερία Χατζηνικολάου – Ευγενικού Τηλ: 6974869368 - 6943973913 E-mail: ritsaxatzinikolaou@gmail.com. Eleftherias Place Ενοικιαζόμενα Studios

Παραδοσιακό Σπίτι-Βίλα Genadio στην Χώρα της Πάτμου με την καλύτερη θέα στο νησί. Επικοινωνία. Τηλ: 69455 17482 e-mail: genadiopatmos@yahoo.gr & chorapatmos.villa@gmail.com. Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες Παραδοσιακό Σπίτι στην Χώρα της Πάτμου.

Σύγχρονη Βίλα στο Μελόι της Πάτμου. Στον ήσυχο οικισμό με θέα τον πανέμορφο κόλπο και την παραλία. Τηλέφωνα 22470 32415 - 22470 31821 - 69450 67206. Βίλα στο Μελόι της Πάτμου.

Σύγχρονο σπίτι στην περιοχή του Πόρτο Σκούταρη ιδανικό για ζευγάρια. Πληροφορίες-Κρατήσεις Τηλ. 22470 33030 - Κιν. 697 4566996 Νεόκτιστο Σπίτι για ενοικίαση με την μέρα στην Πάτμο.

ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ - ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ