Πάτμος Ημερήσιες Εκδρομές

Πάτμος θαλάσσιες ημερήσιες εκδρομές με σκάφος

Με κέντρο την Πάτμο μπορείτε να κάνετε ημερήσιες εκδρομές στα κοντινά νησιά της Πάτμου ή στις παραλίες της Πάτμου που έχουν δύσκολη πρόσβαση από την στεριά. Σε κάθε περίπτωση η θαλάσσιες εκδρομές με κάθε τύπου σκάφος είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και σας δίνουν μια διαφορετική οπτική της Πάτμου και των γύρω νησιών.

Πάτμος Ημερήσιες Θαλάσσιες Εκδρομές

Στο Λιμάνι της Σκάλας θα βρείτε αραγμένα όλα τα σκάφη που διοργανώνουν ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές στην Πάτμο, με τα φυλλάδια και τις προσφορές τους. Πληροφορίες για τις ημερήσιες εκδρομές που προσφέρονται στο νησί μπορείτε να πάρετε και από το ξενοδοχείο σας, αλλά και τα τουριστικά γραφεία στην Σκάλα.

Οι κυριώτερες ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές στην Πάτμο αφορούν:

Εκδρομή και μεταφορά στην παραλία Ψιλή Άμμο

Πάτμος Ημερήσιες θαλάσσιες  Εκδρομές

Παραλία Ψιλή Άμμος

Μια από τις ομορφότερες παραλίες τις Πάτμου που από την στεριά χρειάζεται αρκετό περπάτημα για να πάτε. Οπότε ο εύκολος τρόπος είναι η μεταφορά με κάποιο σκάφος.

Η κοντινή πολυνησία της Πάτμου

Πάτμος Ημερήσιες θαλάσσιες  Εκδρομές

Μαράθι

Τα κοντινά νησιά της Πάτμου όχι μόνο τα κατοικημένα όπως οι Λειψοί, οι Αρκιοί και το Μαράθι, αλλά και τα ακατοίκητα σχηματίζουν μια πανέμορφη πολυνησία πολύ κοντά στην Πάτμο που αξίζει να διαθέσετε μια μέρα από τις διακοπές σας στην Πάτμο, για να τα γνωρίσετε με μια ημερήσια θαλάσσια εκδρομή.

Όσοι επαγγελματίες ανήκουν στην σχετική επαγγελματική κατηγορία και θέλουν να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο email που θα βρουν στην ιστοσελίδα της επικοινωνίας.

ΠΑΤΜΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ