Πάτμος Κρουαζιέρες

Πάτμος Τουριστικός Οδηγός

Η Πάτμος τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει σταθερά στην προτίμηση των εταιρειών που διοργανώνουν κρουαζιέρες στο Αιγαίο και έτσι δεν είναι σπάνιο να υπάρχουν στον όρμο της Σκάλας περισσότερα από ένα κρουαζιερόπλοια. Οι κρουαζιέρες για την Πάτμο ξεκινάνε τον Μάρτιο και διαρκούν μέχρι τον Νοέμβριο κάθε χρονιάς και είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για επισκεφθείτε το νησί.

Πάτμος Κρουαζιέρες

Η Πάτμος προσφέρεται σαν προορισμός Κρουαζιέρας σε συνδυασμό μαζί με άλλα νησιά του Αιγαίου, αλλά και λιμάνια της Τουρκίας. Οι κρουαζιέρες για την Πάτμο έχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται επενδύσεις, υποδομές και πρώτα από όλα ένα καινούργιο λιμάνι.

Το ενδιαφέρον για την Πάτμο σε παγκόσμιο επίπεδο είναι μεγάλο και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα τους ενδιέφερε να συμπεριλάβουν την Πάτμο στις επιλογές τους είτε με την επίσκεψη τους σε τούρκικα λιμάνια, είτε με την επίσκεψη τους σε άλλα ελληνικά νησιά. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Πάτμου που έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια μονοπωλούν φυσικά η Σπηλιά της Αποκάλυψης και το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με μερικές καίριες επεμβάσεις στην Σκάλα το λιμάνι της Πάτμου.

ΠΑΤΜΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ