Παραδοσιακό Σπίτι-Βίλα στη Χώρα της Πάτμου

Το παραδοσιακό σπίτι-Βίλα Genadio βρίσκεται στη Χώρα της Πάτμου στους πρόποδες του λόφου όπου βρίσκεται και το μοναστήρι του Άγιου Ιωάννη του Θεολόγου. Η θέα από το σπίτι, τις βεράντες και τις αυλές που το περιτριγυρίζουν είναι μαγευτική. Στα πόδια σας απλώνεται όλη η Πάτμος, το λιμάνι της Σκάλας και τα κοντινά νησάκια. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες με διπλά κρεβάτια, τζάκι με καθιστικό και σοφά-κρεβάτι για ακόμη 2 άτομα.

Παραδοσιακό Σπίτι-Βίλα στη Χώρα της Πάτμου

Το σπίτι-βίλα στη Χώρα της Πάτμου είναι διακοσμημένο με παλιά παραδοσιακά έπιπλα σε λευκό χρώμα, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας, με ένα πανέμορφο μπάνιο, κλιματισμό, τηλεοράσεις σε κάθε δωμάτιο, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και δωρεάν παρκινγκ. Στους εξωτερικούς χώρους, στις βεράντες και στις αυλές διαθέτει τραπέζια και καρέκλες και αναπαυτικές ξαπλώστρες, ενώ εκτός από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το σπίτι διαθέτει και εξωτερική ψησταριά-μπάρμπεκιου.

Παραδοσιακό Σπίτι-Βίλα στη Χώρα της Πάτμου

Το παραδοσιακό σπίτι στην Χώρα της Πάτμου βρίσκεται σε προνομιακή θέση καθώς στα δεξιά του έχει τους πανέμορφους ανεμόμυλους της Πάτμου και στα αριστερά του το κάστρο του Μοναστηριού. Κοντά του βρίσκεται στάση του ΚΤΕΛ της Πάτμου και πιάτσα ταξί. Το λιμάνι της Πάτμου η Σκάλα, απέχει 3 χιλιόμετρα και η πιο κοντινή παραλία στον Γροίκο, μόλις 2 χιλόμετρα. Το σπίτι είναι διαθέσιμο για ενοικίαση όλο τον χρόνο και παρέχετε πλήρης ξενοδοχειακή υποστήριξη, καθαριότητα και αλλαγή πετσετών-σεντονιών κάθε 2 μέρες, για την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή σας.

 

Παραδοσιακό Σπίτι-Βίλα στη Χώρα της Πάτμου

Παραδοσιακό Σπίτι-Βίλα στη Χώρα της Πάτμου

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ