Πάτμος Διακοπές

Μια προσωπική ματιά για τις διακοπές στην Πάτμο

Οι διακοπές στην Πάτμο  είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.  Η Πάτμος διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού Αιγαιοπελαγίτικου νησιού, αλλά με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η Πάτμος διαθέτει πολλές και υπέροχες παραλίες, εξαιρετικά τοπία στην ενδοχώρα και στις ακτές της και όλες τις σύγχρονες υποδομές που χρειάζεται ο ταξιδιώτης που θέλει να κάνει τις διακοπές του στο νησί.

Προσφορά διακοπών στην Πάτμο Σεπτέμβριος 2017. Δωμάτια από 25 ευρώ, Διαμερίσματα από 30 ευρώ. Πληροφορίες-Κρατήσεις Τηλ. 22470 33030 - Κιν. 69745 66996

Προσφορά Διακοπών στην Πάτμο Σεπτέμβριος 2017. Μοτοποδήλατο μόνο με 10 ευρώ την μέρα! Πληροφορίες Τηλ. 22470 32415 - Κιν. 69450 67206

Πάτμος Διακοπές

Ταυτόχρονα η Πάτμος διαθέτει την μοναδική ιδιότητα να είναι ένας από τους δύο τόπους στον κόσμο στους οποίους ακούστηκε η Φωνή του Θεού. Χάρη στην Σπηλιά της Αποκάλυψης και το Μοναστήρι του Θεολόγου στην Χώρα της Πάτμου, που έχουν προσδιορίσει λίγο ως πολύ και την ιστορική αλλά και την σύγχρονη φυσιογνωμία του νησιού, η Πάτμος είναι ένας πνευματικός φάρος στο Αιγαίο, που ακτινοβολεί σε ολόκληρη την υφήλιο.

Ξεχωριστή είναι και η αρχιτεκτονική στην Πάτμο. Πρώτα από όλα στην Χώρα που είναι ένας καθαρά μεσαιωνικός οικισμός που περιβάλλει το οχυρωμένο μοναστήρι και η αρχιτεκτονική της είναι αυστηρή και σπάνια. Αλλά και στους υπόλοιπους οικισμούς η αρχιτεκτονική παρόλο που τείνει να είναι παραδοσιακή, έχει δεχθεί επιρροές από πολλά στυλ και δίνει μια ξεχωριστή νότα στο νησί.

Ξέφρενη νυχτερινή ζωή με ακρότητες δεν θα βρείτε στην Πάτμο και έτσι αν προτιμάτε διακοπές αυτού του είδους καλύτερα να πάτε σε κάποιο άλλο νησί. Όμως υπάρχουν αρκετές επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση σε μπαράκια με ψαγμένη μουσική και σε διαφορετικά είδη, δύο beach bar, ενώ το φαγητό στις ταβέρνες και τα εστιατόρια του σε όλο το νησί είναι εξαιρετικό.

Την Πάτμο την λατρεύω. Κάθε φορά που έκανα διακοπές στην Πάτμο -  και όπως καταλαβαίνεται έχω πάει αρκετές  φορές -  έφυγα ξεκούραστος, με καθαρό μυαλό, με τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από το νησί,  πάντα ανυπομονώντας για την επόμενη φορά που θα μου δοθεί η ευκαιρία να το ξανά επισκεφτώ. Το ίδιο συναίσθημα εύχομαι να σας αφήσουν και οι δικές σας διακοπές στην Πάτμο.

ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ