Πάτμος Δρομολόγια

Επιλογές δρομολογίων στην Πάτμο και μετακινήσεων από και προς την Πάτμο

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Η Πάτμος έχει σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά. Η Πύλη στο λιμάνι του Πειραιά για τα πλοία για τα Δωδεκάνησα  και την Πάτμο είναι η Ε1, στο δεξί άκρο του λιμανιού. Η Πάτμος έχει ένα θεματάκι με τα δρομολόγια και τα εισιτήρια για αυτό είναι καλό να προγραμματίζετε και να βγάζετε τα εισιτήρια σας αρκετές μέρες πριν το ταξίδι σας, ειδικά σε περιόδους αιχμής. Δυστυχώς τον χειμώνα δεν υπάρχουν πυκνά δρομολόγια για την Πάτμο, ενώ το καλοκαίρι κάπως καλυτερεύει η κατάσταση.

Πάτμος Δρομολόγια

Τηλέφωνα επικοινωνίας Blue Star Ferries που κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Πάτμος

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Πανελλαδικός Τηλεφωνικός Αριθμός Κρατήσεων: 18130 ή Τηλέφωνο: 210-8919800

Πάτμος Τοπικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Η Πάτμος συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια με τα νησιά των Δωδεκανήσων και με τους κοντινούς Λειψούς, ενώ υπάρχει και δρομολόγιο με Δελφίνι που συνδέει την Πάτμο με την Σάμο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας της Dodekanisos Seaways που κάνει τα τοπικά καθημερινά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα 22410 70590 (γραφεία στην Ρόδο). Εισιτήρια μπορείτε να βγάλετε σε όλα τα τοπικά πρακτορεία της Πάτμου και στα υπόλοιπα νησιά.

www.patmos-star.gr

Το πλοίο Patmos Star κάνει δρομολόγια Πάτμος Λειψοί Λέρος Πάτμος Τηλέφωνα επικοινωνίας 22470 32500 - 6977601633 ...περισσότερα

Πάτμος Σταρ Δρομολόγια

Επικοινωνία για δρομολόγια με τα λιμεναρχεία Πειραιά - Πάτμου - Ρόδου

Λιμεναρχεία
Πειραιάς:2104226000
Πάτμος:2247031231
Ρόδος:2241022220

Πάτμος αεροπορικά δρομολόγια

Μια καλή ιδέα για να προσεγγίσει κανείς την Πάτμο είναι να ταξιδέψει με αεροπλάνο σε κάποιο κοντινό νησί (Η Σάμος, η Λέρος και η Κως είναι ιδανικές για αυτό το σκοπό) και από εκεί να έρθει με πλοίο η δελφίνι στην Πάτμο. Εξετάστε και αυτή την εκδοχή στον προγραμματισμό σας. Η Πάτμος πάντως διαθέτει ελικοδρόμιο για τους μεγιστάνες του πλούτου και τα έκτακτα περιστατικά. Δεν χρειάζεται να σας πω που θα πάτε για αεροπορικά εισιτήρια, ξέρετε από μόνοι σας.

Πάτμος εσωτερικά δρομολόγια

Μέσα στην Πάτμο μπορείτε να μετακινηθείτε με τα τοπικά λεωφορεία και τα ραδιοταξί της Πάτμου.

Τα δρομολόγια του τοπικού λεωφορείου στην Πάτμο...περισσότερα

Για την εξυπηρέτηση σας με δρομολόγια ταξί στην Πάτμο...περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ