Πάτμος Διαμονή

Επιλογές διαμονής στην Πάτμο

Προσφορά διαμονής στην Πάτμο Σεπτέμβριος 2017. Δωμάτια από 25 ευρώ, Διαμερίσματα από 30 ευρώ. Πληροφορίες-Κρατήσεις Τηλ. 22470 33030 - Κιν. 697 4566996

Η διαμονή για τις διακοπές σας στην Πάτμο είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Πρέπει απλά να επιλέξετε σε ποιό μέρος του νησιού θέλετε να μείνετε και πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε. Κάθε περιοχή του νησιού έχει τα δικά της  πλεονεκτήματα, αλλά η Πάτμος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη ώστε να είναι πρόβλημα το που θα μείνετε ή να χρειάζεται να κάνετε πολλά χιλιόμετρα όταν θελήσετε να περιηγηθείτε στο νησί.

Πάτμος Διαμονή

Στην ουσία η απόφαση που πρέπει να πάρετε είναι αν θέλετε να είστε στην πολύβουη Σκάλα που είναι το κέντρο του νησιού οπότε έχει και τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές διαμονής ή αν θα επιλέξετε την Χώρα της Πάτμου ή κάποιον από τους άλλους οικισμούς του νησιού.

Πάτμος διαμονή στη  Σκάλα

Τα περισσότερα καταλύματα , ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για διαμονή στην Πάτμο βρίσκονται στην Σκάλα το λιμάνι και το κέντρο της ζωής στο νησί. Εδώ βρίσκονται οι τράπεζες, το ταχυδρομείο, τα τουριστικά γραφεία, οι περισσότερες υπηρεσίες και τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα. Η Σκάλα είναι αρκετά μεγάλη με πολλές γειτονιές. Υπάρχουν παντού ευκαιρίες για διαμονή ακόμη και δίπλα στην κεντρική πλατεία αλλά μπορεί κάποιος να επιλέξει για την διαμονή του τις γειτονιές κοντά στην Μαρίνα της Πάτμου ή τις γειτονιές προς την πλευρά που Χοχλακά που έχει και θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Διαμονή σε Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Σκάλα της Πάτμου

Διαμονή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Νετιά της Σκάλας της Πάτμου

Διαμονή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Μαρίνα στη Σκάλα της Πάτμου

Διαμονή σε ενοικιαζόμενα στον Μέρικα της Σκάλας της Πάτμου

Πάτμος Διαμονή

Πάτμος διαμονή στη Χώρα

Η διαμονή στην Χώρα πιστεύω ότι σας βάζει με τον καλύτερο τρόπο στην ατμόσφαιρα της Πάτμου. Μπορεί εδώ η διαμονή σας να κοστίσει πιο ακριβά, αλλά είναι δικαιολογημένο καθώς τα περισσότερα ξενοδοχεία και αυτόνομες κατοικίες της Χώρας της Πάτμου είναι ανακαινισμένα αρχοντικά και γενικά διατηρητέα παλιά κτίρια χτισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Πάτμου που δημιούργησε και την Χώρα της Πάτμου που περιτριγυρίζει το Καστρομονάστηρο της Πάτμου.

Διαμονή σε παραδοσιακό σπίτι στην Χώρα της Πάτμου

Διαμονή στις υπόλοιπες περιοχές  στην Πάτμο

Στην Πάτμο υπάρχουν παραθαλάσσιοι οικισμοί που προσφέρουν δυνατότητες διαμονής, αλλά και ο Κάμπος που έχει και το μεσόγειο αλλά και παραθαλάσσιο τμήμα του την παραλία του Κάμπου. Σε όλες τις περιοχές μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, αλλά και αυτόνομα σπίτια και βίλες για ενοικίαση. Η Πάτμος είναι μικρή δεν θα έχετε πρόβλημα μετακινήσεων, αλλά μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα να μείνετε δίπλα σε μια παραλία για να μπορείτε να πηγαίνετε με τα πόδια στην θάλασσα.

Πάτμος διαμονή σε αυτόνομο σπίτι διακοπών δίπλα στο Πόρτο Σκούταρη

Πάτμος διαμονή σε αυτόνομη βίλα στο Μελόι

Πάτμος διαμονή σε αυτόνομο σπίτι διακοπών στον Κάμπο

ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ