Πάτμος ενοικιαζόμενα δωμάτια - Suzana rooms

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Σωζούλα Γαμπιεράκη με θέα τη θάλασσα

Σωζούλα Γαμπιεράκη

 

(ΜΗΤΕ 1143K12000123001)

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Κας. Σωζούλας Γαμπιεράκη αποτελούν μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση. Η παράδοση στη φιλοξενία, η εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών και η αγάπη μας για τους επισκέπτες της Πάτμου μας δίνουν την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας για άνετες, ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές.

Πάτμος Ενοικιαζόμενα δωμάτια - Σωζούλα Γαμπιεράκη - Suzana rooms

Η φιλοξενία μας ξεκινάει κατά την άφιξη σας στο λιμάνι, όπου θα βρισκόμαστε για να σας καλωσορίσουμε και να σας συνοδεύσουμε στα δωμάτια σας και τελειώνει μετά την αναχώρησης σας από το λιμάνι της Πάτμου. Τα δωμάτια μας βρίσκονται σε μία ήσυχη τοποθεσία μόλις 700μ. από το λιμάνι της Σκάλας.

 

Πάτμος Ενοικιαζόμενα δωμάτια - Σωζούλα Γαμπιεράκη - Suzana rooms

Είναι πλήρως εξοπλισμένα (με κλιματισμό, τηλεόραση, μπάνιο. κουζινάκι που διαθέτει τοστιέρα και βραστήρα ), ενώ διαθέτουμε WIFI σύνδεση στο ίντερνετ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκονάκια με πανοραμική θέα στο λιμάνι της Σκάλας, στο Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου και στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως.

Πάτμος Ενοικιαζόμενα δωμάτια - Σωζούλα Γαμπιεράκη - Suzana rooms

Αρχή μας είναι ο καθημερινός καθαρισμός των δωματίων. Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η πλησιέστερη παραλία απέχει μόνο 300μ. ενώ στα 30μ υπάρχει στάση λεωφορείου για την ευκολότερη μετακίνηση σας. Τα δωμάτια μας τα προσφέρουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές καθόλη την διάρκεια του Έτους.

Πάτμος Ενοικιαζόμενα δωμάτια - Σωζούλα Γαμπιεράκη - Suzana rooms

 

Δείτε περισσότερες νέες φωτογραφίες

Αυτόνομα Σπίτια Διακοπών στην Πάτμο

Για όσους προτιμούν μεγαλύτερη αυτονομία και ιδιωτικότητα διαθέτουμε και ένα δεύτερο νεόκτιστο πάνω από την παραλία Μελόι (Αυτόνομο σπίτι διακοπών για ενοικίαση πάνω από την παραλία Μελόι της Πάτμου)

ΣΚΑΛΑ ΠΑΤΜΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΩΖΟΥΛΑ ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ